Nederlands

Clash Steel Pro

De Clash Steel Pro, de nieuwste aanwinst in de Clash familie en de opvolger van de Clash Steel. De compleet nieuwe Clash Steel Pro zorgt voor een verfrissende look voorzien van een vernieuwend design en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Daarom kies je Clash Steel Pro

Het uitgesproken design onderscheidt zich van andere tafels dankzij nieuwe innovaties en ontwikkelingen die resulteren in een tafel met zeer scherpe afwerkingen. Tijdens het designproces is gelet op de kleinste details die er voor zorgen dat de tafel tot in perfectie is uitgevoerd.

Om de hoogste kwaliteit te waarborgen is de tafel volledig in Europa gemaakt. We werken alleen met de beste fabrikanten die onze visie delen om de beste grondstoffen te gebruiken en de mooiste pooltafels te maken. We staan in nauw contact met onze leveranciers om de hoogste kwaliteitsstandaarden te garanderen en dat is te zien in het eind resultaat!

The new generation of pool, one of the best pool tables ever made

‘Johan Ruysink professional poolcoach’

Wat onderscheidt de Clash Steel Pro

We gebruiken voor onze banden Vector P-59 rubber. Vector rubber is al tijden de standaard voor de high-end carambole banden en zorgt voor een accurate  rebound van de bal. Dit rubber wordt nu voor het eerst toegepast op de Clash pooltafels. Onze kunstof spanlat zorgt dankzij zijn profiel voor een betere aanhechting van het laken aan de band. 

De Clash Pro Pockets zijn toegepast op de Clash Steel Pro. Deze pockets voldoen aan de hoogste wedstrijd standaarden. Door middel van het gebruik van boven montage, blijft de bal intact en wordt deze niet beschadigt door eventuele spijkers of metalen onderdelen aan de binnenkant van de pocket. Tot slot past er een hele set ballen in elke pocket!

De Gabriels Pro Pocket heeft bovendien een speciale gedesignde schuine pocket liner waardoor de bal ook altijd in de pocket verdwijnt en niet eruit stuitert.

  • De tafels zijn uitgerust met optimale shims van 3 mm.
  • De grootte van de pockets zijn in overeenkomst met de waarden van de World Pool Association (11,7 cm voor de hoekpockets en 13 cm voor de middenpockets).

De Clash Steel Pro heeft een solide en duurzaam stalen frame die voor stabiliteit van de tafel zorgt en het comfort van uw spel maximaliseert. 

We gebruiken een 3-delige leiplaat met een dikte van 30 mm die zorgt voor een soepel verloop van de bal en optimale precisie.

  • Standaard keuze met afwerking in zwart laminaat.
  • Simonis laken naar keuze.

Het fundament van de banden bestaat uit verschillende delen eikenhout die zorgvuldig aan elkaar gemaakt zijn. Dit zorgt voor de perfecte stabiliteit van de band.

Personaliseer uw tafel

Het is nu ook mogelijk om een tafel samen te stellen naar uw wensen. 

Standaard afmeting is 11,7cm voor de hoek en 13cm voor de midden pockets.

Vanaf 8 tafels passen wij de pocket maten voor u aan

Kies uw eigen design voor de afwerking van de banden. Al vanaf 8 tafels bieden wij u die mogelijkheid

Om uw tafel nog verder te personaliseren is er nu de mogelijkheid om uw eigen naam, bedrijf of die van uw club op elke hoek te laten inzetten.

Zoek uw Clash dealer

Vraag een offerte aan


Clash is a brand of Loontjens Biljarts